Onderzoek- en adviesbureau Emcuview Solutions

onderzoek- en adviesbureau Emcuview TimMet Emcuview Solutions heb ik , Tim Gerritsjans (Ing.) al veel verschillende klant- en marktonderzoeken uitgevoerd in zeer uiteenlopende branches. Sinds 1999 bied ik oplossingen aan waarmee organisaties een andere, betere koers konden gaan varen. Een koers naar succes.

Bij mijn onderzoeken maak ik regelmatig gebruik van mijn partners met wie ik heel goed samenwerk. Deze bundeling aan kennis en kunde zorgt ervoor dat Emcuview Solutions een onderzoek- en adviesbureau is met uitgebreide expertise.

Emcuview is afgeleid van ‘employee’ en ‘customer’. De ‘view’ staat voor overzicht en inzicht. Werknemers en klanten, daar draait het om bij elke organisatie.

Altijd benieuwd naar ‘het waarom’

Van kleins af aan vroeg ik mij al veel dingen af. Waarom doen mensen zoals ze doen en waarom gebeuren dingen zoals ze gebeuren? Mijn brede interesse in mens en marketing resulteerde uiteindelijk in een afgeronde opleiding praktische psychologie, een HBO- opleiding Klantenmanagement, Nima A+B, MBA-basics en heel veel retail ervaring en andere kennisverrijking.

Mijn onderzoeken geven duidelijke antwoorden op waaromvragen van organisaties.

Inzicht in ondoorzichtige zaken

Het is dus mijn missie om bij onduidelijkheden duidelijke antwoorden boven tafel te krijgen. Met mijn brede kennis van marketingonderzoek kies ik specifieke methoden en gerichte vragen die naar deze antwoorden leiden. Ik werp dus licht op de punten van jouw organisatie waar het schemer is geworden, zodat alles weer duidelijk te zien is. Als je niet (meer) weet wat er speelt, kun je er ook niet op sturen. Alleen vanuit inzicht kunnen er slagen naar succes gemaakt worden.

Bij Emcuview Solutions kun je terecht voor het opzetten van markt- en marketingonderzoek en het coördineren en uitvoeren hiervan. Een onderzoek zie ik als een interactief proces dat samen met jou wordt vormgegeven. Elk onderzoek wordt afgesloten met een heldere rapportage en/of presentatie.

Emcuview vergroot klantfocus. Door heel gericht en objectief klant- en marktonderzoek uit te voeren realiseren wij inzicht, loyaliteit en rendement voor onder andere het MKB.

Objectief en anoniem onderzoek- en adviesbureau

Door Emcuview als externe partij te kiezen, gaat u voor volledige objectiviteit. Een partij met een frisse en neutrale kijk op zaken. Alle informatie wordt meegenomen en alle waarheden, feiten en meningen meegewogen. Emcuview waarborgt naast kwaliteit ook een strikte anonimiteit. Door anonimiteit krijgt je nu eenmaal de meest eerlijke feedback waar je écht wat mee kunt.

Bekijk gerust alle onderzoeken van onderzoek- en adviesbureau Emcuview Solutions.