Medewerkerstevredenheid is een voorwaarde

MedewerkerstevredenheidZijn jouw medewerkers nog wel zo productief? Stralen ze het juiste imago uit en zijn ze (nog) het gewenste gezicht van jouw organisatie? Hoe staat het eigenlijk met hun serviceverlening? Tevreden klanten hebben, begint met tevreden medewerkers. Tevreden medewerkers hebben hart voor de zaak en hierdoor een servicegerichtheid waardoor klanten terugkomen. Het onderzoeken van je medewerkerstevredenheid is dus van groot belang en een voorwaarde voor verdere groei.

Betrokkenheids- en loyaliteitsonderzoek

Door het laten uitvoeren van een medewerker betrokkenheids– en loyaliteitsonderzoek is goed inzichtelijk te maken waar jouw medewerkers wel en niet tevreden over zijn. Welke waarde hechten ze aan de uiteindelijke kwaliteit van jouw diensten en producten? Hoe gaan ze om met een probleem van een klant en hoe geven ze daar invulling aan? Welke factoren zorgen voor binding met jouw bedrijf en hoe scoort jouw organisatie op deze onderdelen? Door welke kritische factoren kijken medewerkers verder?

Allemaal vragen waar Emcuview aan de hand van gericht onderzoek antwoorden op kan geven. Vervolgens wordt een prioriteitenmatrix opgesteld om handvatten aan te reiken waardoor jouw personeelsbeleid verder kan worden aangescherpt. Samen met Emcuview zorg je ervoor dat jouw medewerkers (weer) het juiste visitekaartje zijn en blijven!

Medewerkerstevredenheid over specifieke zaken

Naast een onderzoek onder alle medewerkers kan er ook onafhankelijk onderzoek gedaan worden naar bepaalde onderwerpen. Zo wordt er objectieve informatie verzameld over specifieke thema’s binnen jouw organisatie. Dit onderzoek is dus gericht op een intern probleem dat (nodig) opgelost dient te worden.

Objectief en anoniem

Door Emcuview als externe partij te kiezen, gaat u voor volledige objectiviteit. Een partij met een frisse en neutrale kijk op zaken. Alle informatie wordt dus meegenomen en alle waarheden, feiten en meningen meegewogen.
Emcuview waarborgt naast kwaliteit ook een strikte anonimiteit. Door anonimiteit krijgt je nu eenmaal de meest eerlijke feedback waar je écht wat mee kunt.

Wordt het tijd dat je weet wat er in jouw organisatie speelt?
Neem dan vrijblijvend contact met Emcuview op.