Slim onderzoeken

De overheid stelt al jaren geld beschikbaar voor projecten waarbij het MKB verbeteringen kan doorvoeren op het gebied van ontwikkelen en opleiden. Hierbij wordt gekeken naar de organisatie, het team en het individu. De medewerkers staan centraal. Het doel is om een duurzame medewerker te krijgen die blijft leren en ontwikkelen en zodoende zijn eigen kansen als die van de organisatie zo goed mogelijk invult.


Interne organisatie in kaart brengen

Emcuview is vooral actief bij het doorlichten van de organisatie. Welke rol heeft opleiding en ontwikkeling op dit moment? We kijken zowel vanuit de medewerkers als het management. Waar zijn er verbeteringen door te voeren en wat gaat er juist erg goed? Emcuview zorgt voor een 0-meting (Interne Thermometer Scan / ITS) en interviews met de betrokkenen. Indien noodzakelijk gaan we dieper in op de stof, bijvoorbeeld door het betrekken van experts en eindgebruikers/klanten.

Helder personeelsbeleid

Op deze manier zorgen we ervoor dat de organisatie klaar is voor de toekomst. De winst is dat er een helder personeelsbeleid kan worden gevoerd en er meer kansen worden geboden. Medewerkers zich kunnen ontwikkelen en er ontstaat een gezonde en langdurige relatie tussen medewerker en werkgever.

Wil jij meer weten over de SLIM regeling en hoe Emcuview jou hierbij kan helpen?
Aarzel niet en neem geheel vrijblijvend contact op.